Головна Новини Зірки персона Співачка Селена Гомес розповіла про свої б'юті-секрети
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка Селена Гомес розповіла про свої б'юті-секрети

Співачка намагається завжди виглядати доглянутою і гарною

17 березня 2020, 16:45 comments4084
Поділіться публікацією:
Співачка Селена Гомес розповіла про свої б'юті-секрети

Після дворічної перерви американська зірка Селена Гомес активно зайнялася собою і своєю музичною кар'єрою. Співачка зізналася, що не є жертвою б'юті-індустрії, а підтримувати своє тіло у формі їй допомагають прості поради по догляду.

Здоров'я — запорука краси

Знаменитість намагається лягає спати не пізніше 10 вечора, а перед сном вмивається і наносить на обличчя зволожуючий крем. Селена намагається не пропускати такі б'юті-ритуали, адже завдяки їм її шкіра завжди виглядає доглянутою.

Догляд за волоссям

Виявляється, що Селена миє волосся рідко — один раз в 4 дні. А в проміжках використовує сухий шампунь, який освіжає волосся й надає їм невеликий об'єм. Також співачка намагається не використовувати фен, тому що він пошкоджує структуру волосся.

Регулярні тренування

Два роки тому Селена пережила важку хворобу, яка відбилася на її емоційному стані, тому вона не сильно переживала за свої параметри. Зараз артистка регулярно займається спортом, зокрема пробіжками, віджиманнями і пілатесом.

Мінімалізм в макіяжі

У повсякденному житті Селена віддає перевагу мінімалізму в макіяжі, щоб він був максимально природним. Винятком є червоні доріжки, світські заходи і зйомки у кліпах. Основний акцент знаменитість робить або на губи, або на очі,

Стрес — ворог краси

Зірці довелося пережити не мало стресових ситуаціях, включаючи складну операцію і важкий розрив з бойфрендом. Після 2-х річної паузи вона зрозуміла, що потрібно з позитивом дивитися на життя, вчитися на своїх помилках, бути усміхненою і займатися улюбленою справою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Вікторія Бекхем назвала свої секрети краси і здоров'я



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!