Головна Новини Зірки персона Зірка "Гри престолів" влаштував дебош у літаку і жбурнув келихом в дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка "Гри престолів" влаштував дебош у літаку і жбурнув келихом в дружину

Шон Бін, відомий по ролі Боромира в кінотрилогії "Володар кілець" і Эддарда Старка в телесеріалі "Гра престолів", опинився в центрі скандалу

20 березня 2020, 10:05 comments2802
Поділіться публікацією:
Зірка "Гри престолів" влаштував дебош у літаку і жбурнув келихом в дружину

Днями відомий актор Шон Бін, який зіграв Боромира в кінотрилогії "Володар кілець" і Эддарда Старка в телесеріалі "Гра престолів", опинився в центрі скандалу. Пасажири рейсу "Ванкувер — Лондон" масово скаржилися на те, що актор дуже бурхливо з'ясовував стосунки з дружиною: скандал нібито закінчився тим, що у п'яту дружину Біна Ешлі Мур полетів келих.
Очевидці кажуть, що 60-річний Шон і 33-річна Ешлі, зайнявши свої місця в бізнес-класі, замовили вино. Подружжя поводило себе тихо, але через якийсь час спалахнула сварка: Мур розлила вино на штани Біна, який у відповідь кинув келих прямо в жінку. За словами пасажирів, далі пару заспокоювали бортпровідники, в поліцію про інцидент в небі вирішили не повідомляти.
Через кілька годин після події представники актора прокоментували інформацію. Мовляв, Шон і Ешлі справді летіли в Лондон, однак не пили вино і келихами не кидались.
Як раніше повідомляли "Коментарі",
актриса Індіра Варма, яка зіграла Эллару Сенд — кохану Оберина Мартелла в культовому серіалі "Гра престолів", інфікована коронавірусом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!