Головна Новини Зірки персона Екс-учасниця «ВІА Гри» вперше показала свого сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-учасниця «ВІА Гри» вперше показала свого сина

В цьому році сину зірки виповниться два роки

20 березня 2020, 15:05 comments2026
Поділіться публікацією:
Екс-учасниця «ВІА Гри» вперше показала свого сина

Українська співачка, екс-солістка популярного колективу "ВІА Гра" Міша Романова показала шанувальникам свою маленьку дитину. Знаменитість опублікувала в Instagram фотографію обкладинки видання "Отдохни", на якому позує разом із сином.

Відомо, що екс-учасниця "ВІА Гри" дуже рідко розповідає про своє особисте життя, зокрема про сина, якого виховує самостійно. Проте, тепер вона дозріла, щоб представити його громадськості.

Міша Романова показала фото, на якому тримає дитину на руках і підписала її: "Знайомтеся, це Мартін!". Малюк одягнений у коричневу кофточку з жовтими сердечками, а на голові у нього обруч з заячими вушками. А знаменитість обрала для фотосесії білий костюм, а доповнила свій образ прикрасами у формі сердечок.

Відомо, що співачка народила сина два роки тому і довгий час фанати були впевнені, що його батьком є Макс Барських, який перебував з Романової в любовних відносинах і став її продюсером. Однак, артистка спростовує подібні заяви, зазначивши, що батько її дитини є молодий режисер і він ніяк не бере участь у життя їхнього сина.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Міша Романова ледь не втратила дитину через пластичну операцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!