Головна Новини Зірки персона Том Круз повернувся до зйомок фільму, незважаючи на карантин
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Круз повернувся до зйомок фільму, незважаючи на карантин

Круз вирішив проігнорувати карантинні заходи

20 березня 2020, 17:15 comments2787
Поділіться публікацією:
Том Круз повернувся до зйомок фільму, незважаючи на карантин

У зв'язку з пандемією коронавіруса, більшість країн ввели карантин, тому зйомки багатьох голлівудських фільмів довелося перенести. Так, в мережі з'явилася інформація про те, що на паузу була поставлена робота над фільмом "Місія нездійсненна 7". Однак, Тома Круза, який грає в ньому головну роль, бачили на знімальному майданчику у Великобританії.

Журналісти зробили кілька фотографій зі зйомок нової частини бойовика, де видно, як актор відпрацьовує трюки на мотоциклі, які з'являться у фільмі. До роботи над цими кадрами були залучені близько 13 осіб, але чи повернулася до зйомок вся команда, поки невідомо.

Нагадаємо, що раніше зйомки "Місії нездійсненної" проходили в Італії, але після того, як в країні почався активно поширюватися коронавірус, їх перенесли у Великобританію. В мережі також ходили чутки, що у Венеції Том Круз і його команда були змушені залишитися на карантин, але вони не підтвердилися. У той період, коли Італія ввела надзвичайний стан, актора там не було, а ті представники Голлівуду, які залишилися допрацьовувати останні кадри, благополучно повернулися додому, без симптомів захворювання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що прем'єру нового "Форсажу" перенесли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!