Головна Новини Зірки персона Деніел Крейг не збирається залишати дітям спадок
commentss НОВИНИ Всі новини

Деніел Крейг не збирається залишати дітям спадок

Крейг вважає спадок «досить неприємною річчю»

24 березня 2020, 18:50 comments2089
Поділіться публікацією:
Деніел Крейг не збирається залишати дітям спадок

Популярний актор, зірка Бондіани та фільму "Дівчина з татуюванням дракона" Деніел Крейг ошелешив визнанням, що не збирається залишати своїм трьом дітям спадок. Про це повідомляє видання The sun.

Знаменитість, чий заробіток на сьогодні оцінюють у близько 125 млн фунтів стерлінгів (понад 146 млн доларів) заявив, що дотримується приказки, яка говорить, що "якщо помреш багатим, значить помреш невдахою".

Деніел заявив, що у нього свій погляд на гроші і він вважає, що їх потрібно або повністю витратити за своє життя, або віддати. Актор заявив, що отримання спадщини для нього неприємна річ, тому величезні суми своїм дітям він залишати не збирається.

Нагадаємо, що зірка Бондіани Деніел Крейг був двічі одружений. Від попередніх стосунків з актрисою Фіоною Лаудон у нього є дочка Елла. А у другому шлюбі з актрисою Рейчел Ванс (у якої є син) у актора в 2018 році народилася дочка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 2 березня Деніелу Крейгу виповнилося 52 роки і з цього приводу, ми зробили добірку його найкращих ролей у кіно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!