Головна Новини Зірки персона Лесі Нікітюк подзвонив Джаред Лето, а вона назвала його «дурачком»
commentss НОВИНИ Всі новини

Лесі Нікітюк подзвонив Джаред Лето, а вона назвала його «дурачком»

Никитюк під час розмови не могла стримати емоцій

25 березня 2020, 11:45 comments2596
Поділіться публікацією:








Лесі Нікітюк подзвонив Джаред Лето, а вона назвала його «дурачком»

Американська зірка, лідер рок-групи Thirty Seconds to Mars Джаред Літо вирішив підтримати своїх прихильників під час карантину і провів прямі ефіри з багатьма знаменитостями. В їх число потрапила і українська телеведуча Леся Нікітюк, яка давно є шанувальницею його творчості. На своєму акаунті в Instagram вона виклало відео їхньої розмови.

Екс-ведуча "Орла і Решки" приєдналася до прямого ефіру рокера і зовсім не очікувала, що він їй зателефонує. А коли це сталося, Леся не змогла стримати емоцій, тому кілька разів назвала співака "дурачком". Вони поспілкувалися кілька хвилин і за цей час телеведуча встигла зізнатися йому в коханні і розповісти, що живе на два міста — Київ і Хмельницький. Джаред у свою чергу підкреслив, що часто буває в столиці України.

picture

Після дзвінка улюбленого виконавця, Никитюк записала відео, в якому не стримала сліз, і зазначила, що мрії збуваються. Вона зізналася, що їй соромно за свою поведінку, адже вона кричала від радості, назвала музиканта кілька разів "дурачком" і від розгубленості забула англійську мову.

До речі, Джаред Лето подзвонив також колегам Никитюк по програмі "Орла і Решки", а саме українському ведучому Андрію Беднякову і російській зірці Насті Івлєєвій.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Джаред Лето залишив шанувальникам свій номер телефону і закликав до листування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!