Головна Новини Зірки персона Відомий кінорежисер розповів про шлюб з падчеркою
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий кінорежисер розповів про шлюб з падчеркою

Кінорежисер не шкодує про свій вчинок

25 березня 2020, 12:30 comments1910
Поділіться публікацією:
Відомий кінорежисер розповів про шлюб з падчеркою

Після того, як американський режисер і продюсер Вуді Аллен опублікував свої мемуари, інтерес до нього різко підвищився, адже в них він вперше заговорив про свій шлюб з прийомною дочкою. Про це повідомляє видання Page Six.

Книга під назвою "Ніщо" розповідає про життя знаменитості, починаючи дитинством і закінчуючи сьогоднішнім днем. В ній Вуді Аллен вперше розповів про почуття до своєї пасербиці, з якою в 1997 році пов'язав себе узами шлюбу.

Відомо, що їхні стосунки зав'язалися, коли кінорежисер перебував у цивільному шлюбі з актрисою Мією Ферроу, яка зіграла головні ролі в 13 його фільмах. Але їх сімейне життя пішла по швах, через того, що Вуді закохався в свою пасербицю Сун-і Превен, яка на 34 роки молодша.

У своїх мемуарах він пише, що вони багато часу проводили разом і між ними була дика пристрасть, яка просто не дозволяла їм відірватися один від одного. Аллен зазначив, що його кохана дуже розумна жінка і в ній багато прихованого потенціалу.

Після того, як правда була розкрита кінорежисера чекав великий скандал в Голлівуді, його колишня дружина звинуватила знаменитість в розбещенні малолітніх, однак доказів своїх звинувачень не представила.

Нагадаємо, що Сун-і Превен і Вуді Аллен разом вже 23 роки і виховують двох прийомних дітей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Друзів" зустрічається з дівчиною на 22 роки молодше себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!