Головна Новини Зірки персона Олена Кравець зізналася, що втратила двох дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Кравець зізналася, що втратила двох дітей

Олена розповіла, що стало причиною викиднів

26 березня 2020, 13:45 comments3980
Поділіться публікацією:








Олена Кравець зізналася, що втратила двох дітей

Українська актриса, зірка гумористичного шоу "Квартал 95" Олена Кравець вперше поділилася непростою історією зі свого життя. У програмі "Життя відомих людей" зірка розповіла про викидні.

Талановита і успішна Олена Кравець зізналася, що в її життя були нелегкі часи, про які раніше розповідати було дуже важко. Після народження дочки Марії, зірка два рази втрачала дитину, при чому на одному терміні — восьмому тижні (перший триместр). Знаменитість зізналася, що вагітність завмирала через ненормований графік, адже Олена старанно намагалася побудувати кар'єру.

Кравець розповіла, що їй знадобилося кілька років, щоб пережити втрату. Також вона закликала всіх жінок, які переживають подібну ситуацію, звернути увагу на свій емоційний стан і звернутися за допомогою до психотерапевта.

До речі, зараз Олена щаслива мама трьох чудових дітей. У 2016 році у неї народилася двійня — дівчинка Катя і хлопчик Ваня. Чоловік знаменитості сказав, що до неї повернулися її діти, ті двоє, яких вона колись втратила. Артистка зізналася, що довго не могла повірити в це диво і тепер намагається весь вільний час приділяти малюкам.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що учасниця "Жіночого Кварталу" вперше стане мамою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!