Головна Новини Зірки персона "Покинув шоу": герой "Холостяка" теж заразився коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Покинув шоу": герой "Холостяка" теж заразився коронавірусом

Завидний наречений Френсіс Метью докладно поділився своїм станом і самопочуттям з прихильницями

26 березня 2020, 18:24 comments3129
Поділіться публікацією:
"Покинув шоу": герой "Холостяка" теж заразився коронавірусом

Головний герой "мильного" шоу на каналі СТБ "Холостяк — другий сезон", мандрівник і фотограф Френсіс Метью зізнався, що заражений коронавірусом COVID-19. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram.

За словами Метью, останнім часом він відчув у тілі різку слабкість, здавлений кашель і напруження, ніби щось здавлює грудну клітку. Він негайно звернувся в клініку, де здав тест на наявність у крові коронавіруса COVID-19 і він виявився позитивним.

"Восьмий день після того, як у мене діагностували COVID-19. Нарешті, у мене з'явилося хоч трохи енергії. Все ще відчувається слабкість, але з'явилося бажання прибрати в квартирі і поголитися. Тепер я виснажений, але як же добре, що навколо чисто. Насолоджуюся чаєм на даху і намагаюся підзарядитися на сонці", — пише він на своєму акаунті.

Також колишній "Холостяк" зазначив, що симптоми коронавіруса можуть у кожного проявлятися по-своєму, чим він небезпечний, не дозволяючи розпізнати себе на ранній стадії.

"За останні кілька днів я зрозумів, що вірус по-різному впливає на всіх. Я вивчав різні дослідження щодо серйозності моїх симптомів. Все почалося минулого тижня у вівторок вранці з напруги в грудях і сильної слабкості. Я прийшов додому, ліг спати і почав задихатися. Гострі головні болі і дуже сильна слабкість. До другого дня я не відчував ні запаху, ні смаку, в мене заклало ніс. Потім з'явився кашель, який для мене був благословенням, так як допоміг полегшити стиснення в грудях. Кашель тривав всього півтора дня. Потім я знову відчув дискомфорт в легенях. Я не міг зробити глибокий вдих без болю. Я все ще не відчуваю ні запаху, ні смаку, але моя енергія повертається, і моя груди більше не напружується і не болить", — сказав Френсіс Метью.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що учасниця колективу "Квартал-95" Олена Кравець має куди більш драматичну долю, ніж її ролі на сцені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!