Головна Новини Зірки персона "Принцеса і слони": Меган Маркл запропонували роботу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Принцеса і слони": Меган Маркл запропонували роботу

Екс-герцогиня Меган Маркл озвучила документальний фільм студії Disney Nature "Слони"

26 березня 2020, 18:56 comments2992
Поділіться публікацією:
"Принцеса і слони": Меган Маркл запропонували роботу

Дружина принца Гаррі і колишня актриса американських серіалів Меган Маркл підписала контракт з кіностудією "Disney Nature" на озвучку документального кіно про слонів. Про це передає видання "Новий час".

Фільм оповідає про життя і звички слонів в їх природному середовищі існування. Передбачається, що співпраця члена королівської сім'ї і зірки серіалу Форс-Мажори принесе фінансову підтримку для благодійної організації Elephants Without Borders, яка знаходиться під заступництвом Гаррі та його дружини.

Прем'єра відбудеться через кілька днів після того, як герцог і герцогиня Сассекские 31 березня офіційно складуть обов'язки членів королівської сім'ї. Нагадаємо, на початку січня пара оголосила про бажання здобути фінансову самостійність.

Видання додає, що в цей же день на каналі вийде фільм студії Disney Nature Дельфіновий Риф (Dolphin Reef), який озвучила актриса Наталі Портман.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Меган Маркл, знехтувала монархією, вирішила повернутися в кіно, але розчарувавшись через короткий час, пообіцяла більше в індустрію фільмів не повертатися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!