Головна Новини Зірки персона Співачка MARUV обурена закриттям кордонів через карантин, так як не може повернутися з гастролей по Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Співачка MARUV обурена закриттям кордонів через карантин, так як не може повернутися з гастролей по Росії

Артистка MARUV заявила, що українська держава не дбає про своїх громадян

26 березня 2020, 21:50 comments11075
Поділіться публікацією:
Співачка MARUV обурена закриттям кордонів через карантин, так як не може повернутися з гастролей по Росії

Українська співачка MARUV висловила своє обурення у зв'язку з тим, що Україна закриває кордони з іншими країнами у зв'язку з пандемією коронавіруса COVID-19, так як з цієї причини вона не може повернутися додому з гастролей по Росії. Про це повідомляє російське видання Взгляд.

На переконання співачки, незважаючи на те, що вона зверталася в українське посольство, вона не отримала там ніякої допомоги, а ставлення до неї було упереджене.

"Я не могла з об'єктивних причин виїхати раніше і потрапити додому, скажіть, що мені робити зараз. Я хочу одне сказати: так не чинять, чому в інших країнах за своїх громадян стоять? Більш того, це схоже на упереджене ставлення до громадян України, які на даний момент знаходяться в Росії", — з досадою вигукує MARUV.

Також артистка нагадує, що є громадянкою України і її права на повернення на батьківщину закріплені Конституцією.

"Я просто в шоці! Додзвонювалася в українське консульство, щоб мені пояснили, як дістатися додому... Це саме некультурне консульство... Дівчина-оператор просто скидає трубку або не бере її. У мене такий же паспорт, як у вас, і такі ж права гарантовані мені конституцією, як і вам", — підкреслила знаменитість.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський закликав не панікувати через введення надзвичайної ситуації в країні і зрозуміти складність ситуації, що склалася в Україні у зв'язку з пандемією коронавіруса.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!