Головна Новини Зірки персона 72-річний батько Девіда Бекхема одружується на мільйонерші
commentss НОВИНИ Всі новини

72-річний батько Девіда Бекхема одружується на мільйонерші

Батько Бекхема зважився на другий шлюб

30 березня 2020, 13:20 comments2461
Поділіться публікацією:
72-річний батько Девіда Бекхема одружується на мільйонерші

72-річний батько колишнього професійного футболіста Девіда Бекхема зробив пропозицію руки і серця своїй коханій Хіларі Мередіт. Про це повідомила сама наречена на своїй сторінці в Twitter.

Відомо, що Тед Бекхем зі своєю обраницею разом вже більше року. Пара познайомилася під час роботи над спільним благодійним проектом. Нещодавно Хіларі написала, що вони з Тедом побралися, тому вона хоче поділитися своїм щастям з оточуючими.

Інсайдер повідомляє, що наречена молодша за свого майбутнього чоловіка на 10 років. Мередіт побудувала успішну адвокатську кар'єру і встигла на судових процесах заробити десятки мільйонів доларів.

Батько футболіста довгий час не наважувався другий раз зв'язати себе узами шлюбу, адже розлучення з його першою дружиною Сандрою відбувся 18 років тому. Але мабуть, тепер Тед готовий зробити цей важливий крок.

hyto01mR0zr0pvdCZqgIwKMOg.png

До речі, в західних ЗМІ ходять чутки, що син Девід і його дружина Вікторія не особливо радісно прийняли новину про майбутнє весілля батька. Подейкують, що обраниця Теда не вразила зіркове сімейство, але офіційних коментарів від подружжя поки що немає.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Брітні Спірс знову покликали заміж.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!