Головна Новини Зірки персона Від коронавірусу помер Алан Меррілл — автор хітової пісні «I Love Rock-n-Roll»
commentss НОВИНИ Всі новини

Від коронавірусу помер Алан Меррілл — автор хітової пісні «I Love Rock-n-Roll»

Про смерть Алана Меррілла від коронавірусу повідомила його дочка Лаура

30 березня 2020, 22:52 comments4561
Поділіться публікацією:
Від коронавірусу помер Алан Меррілл — автор хітової пісні «I Love Rock-n-Roll»

Вчора, 29 березня, від ускладнень, викликаних коронавірусом Covid-19, помер Алан Меррілл — американський вокаліст і гітарист, відомий авторством та виконанням хітової пісні "I Love Rock-n-Roll". Про його смерть повідомила дочка Лаура в Facebook.

Лаура розповіла, що її 69-річний батько помер вранці у неділю. Їй "дали 2 хвилини, щоб попрощатися з ним, перш ніж вигнали". Коли вона виходила, продовжувала сподіватися, що Він не помре, що лікарі зможуть його врятувати. Однак як тільки вона зайшла в квартиру, їй зателефонували і повідомили, що чоловік пішов з життя.

Лаура розповіла, що ще кілька тижнів тому Алан Меррілл виступав на концерті в Нью-Йорку, після якого у нього і були виявлені перші симптоми. Дочка знаменитого музиканта попросила всіх поставитися серйозніше до коронавирусу, оскільки це реально, і ніхто не застрахований.

У 1974 році Алан Меррілл заснував групу "The Arrows" в Лондоні. Саме ця музична група випустила безліч хітів, включаючи "Touch Too Much", "My Last Night With You" і "I Love Rock-n-Roll". В останні роки Меррілл випустив кілька сольних альбомів і виступав на концертах.

Як повідомляв портал "Коментарі", британська авіакомпанія EasyJet припиняє польоти і відправляє співробітників в оплачувану відпустку через коронавірус.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!