Головна Новини Зірки персона Репер Дрейк вперше показав сина, якого довго не визнавав
commentss НОВИНИ Всі новини

Репер Дрейк вперше показав сина, якого довго не визнавав

Сина виконавцю народила колишня порнозірка

31 березня 2020, 16:50 comments4854
Поділіться публікацією:
Репер Дрейк вперше показав сина, якого довго не визнавав

Популярний репер Дрейк вирішив привідкрити завісу приватного життя і вперше поділився з шанувальниками фотографіями, на яких зображений його 2-річний син. Кадри опубліковані на офіційному акаунті виконавця в Instagram.

Репер написав, що зараз дуже важливо концентруватися на позитивних емоціях і приємних думках, адже вони допомагають не піддаватися паніці і страху. Дрейк додав до своєї публікації милі фотографії сина Аніса і написав, що дуже скучає по своїй сім'ї і з нетерпінням чекає моменту, коли зможе її побачити.

Публікація виконавця стала дуже популярною, за добу її лайкнуло майже 6 мільйонів осіб. Правда, багато шанувальників відзначили, що дитина зовсім не схожа на батьків, особливо фоловерів збентежив колір волосся малюка.

bm1MZCDA-UpsXEhmapuzJMvaS.png

До речі, репер вперше вирішив представити світу свого дворічного малюка, якого народила йому колишня зірка дорослих фільмів Софі Брюссо. Справа в тому, що знаменитість довгий час не визнавав хлопчика, через що його мати звернулася до адвокатів.

Новина про те, що Дрейк приховує сина з'явилася після того, як його колега Pusha-T вирішив розповісти про нього всю правду у своєму треку. У композиції реп-виконавець закликав Дрейка визнати батьківство.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що екс-учасниця "ВІА Гри" вперше показала свого сина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!