Головна Новини Зірки персона Настя Каменських пояснила, чому не носить обручку
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських пояснила, чому не носить обручку

Каменських розкрила несподіваний факт

1 квітня 2020, 16:50 comments2485
Поділіться публікацією:
Настя Каменських пояснила, чому не носить обручку

Особисте життя української зірки Насті Каменських і її чоловіка Потапа завжди викликала підвищений інтерес. Після весілля артистку часто помічали без обручки, що слугувало причиною для різних пліток про розлади в сім'ї. Але нещодавно Каменських вирішила розставити всі крапки над "і" і пояснити, у чому ж причина.

Знаменитість стала героїнею шоу "Суперінтуіція" на Новому каналі та під час зйомок проекту розповіла, чому іноді знімає кільця, в тому числі і обручку. Насправді, відповідь цілком проста- Настя боїться загубити прикрасу, тому що після концертів неодноразово залишалася без них.

Співачка розповіла, що були випадки, коли вона нахилялася на концертах до своїх шанувальників, і опускала руки, щоб привітатися, а потім помічала зникнення прикрас. Тепер вона більш завбачлива в таких справах.

Нагадаємо, що в травні 2019 року співачка Настя Каменських стала дружиною музичного продюсера Потапа. Пара довгий час приховувала свої відносини від громадськості, але в день весілля випустила кліп, в якому зізналася один одному в почуттях.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Настя Каменських на п'яти мовах заспівала про карантин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!