Головна Новини Зірки персона Ті, хто пережив "зараження": актори кіновісника пандемії звернулися до глядачів
commentss НОВИНИ Всі новини

Ті, хто пережив "зараження": актори кіновісника пандемії звернулися до глядачів

Метт Деймон, Кейт Уінслет, Маріон Котійяр, Лоуренс Фішберн і Дженніфер Ель розповіли про COVID-19 і про те, що потрібно робити, щоб не заразитися

3 квітня 2020, 06:30 comments2288
Поділіться публікацією:








Ті, хто пережив "зараження": актори кіновісника пандемії звернулися до глядачів

Голлівудські зірки, які зіграли у фільмі "Зараження" Стівена Содерберга, сюжет якого як дві краплі води схожий на сучасний сценарій пандемії коронавірусу, записали відеозвернення. Метт Деймон, Кейт Уінслет, Маріон Котійяр, Лоуренс Фішберн і Дженніфер Ель розповіли про COVID-19 і про те, що потрібно робити, щоб не заразитися.

Так, Метт Деймон розповідає про те, що потрібно дотримуватися дистанції. У "Зараженні" у його героя є імунітет від вірусу. Актор каже, що ні в нього, ні у інших людей такого імунітету немає, тому необхідно дотримуватися цього елементарного правила.

Кейт Уінслет говорить про те, як правильно мити руки, а Маріон Котійяр попросила шанувальників бути в ізоляції і не залишати будинок, поки це не буде безпечно.

Варто відзначити, що в настільки популярному сьогодні фільмі, знятому в 2011 році, пандемія також починається в Азії. Більш того, інфекція поширюється від укусу кажана.

Раніше ми повідомляли про те, що актриса Індіра Варма, яка зіграла Еллару Сенд — кохану Оберіна Мартелла в культовому серіалі "Гра престолів", інфікована коронавірусом. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила сама Варма. За словами 46-річної Індіри, медики двічі перевірили її на коронавірус, і обидва результати виявилися позитивними. Актриса не приховує, що їй погано, і вона весь час лежить.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!