Головна Новини Зірки персона У США знайшли мертвою відому 25-річну співачку
commentss НОВИНИ Всі новини

У США знайшли мертвою відому 25-річну співачку

Смерть реп-виконавиці Chynna підтвердив її менеджер

10 квітня 2020, 09:25 comments7406
Поділіться публікацією:
У США знайшли мертвою відому 25-річну співачку

У США в апартаментах виявили бездиханне тіло 25-річної реп-виконавиці Чінни Роджерс, відомої під ім'ям Chynna. Про це повідомляє The Sun.

Смерть зірки підтвердив її менеджер. Повідомляється, що Чінна боролася з наркозалежністю, тому, за попередньою інформацією, смерть настала через передозування.

Свою кар'єру дівчина почала в 14 років як модель, але вже через рік продюсер і засновник хіп-хоп-групи A$AP Mob переконав її зайнятися музикою. Популярність Чінні приніс її перший трек Selfie. Всього ж на рахунку реперши чотири альбоми, останній з яких вийшов зовсім недавно.

picture

Як раніше повідомляли "Коментарі", від коронавірусу продовжують вмирати голлівудські знаменитості: днями від пневмонії, викликаної Covid-19, помер актор і сценарист Аллен Гарфілд. Йому було 80 років, і він помер у лікарні Каліфорнії. За свою 50-річну кар'єру в кіно Гарфілд зіграв у картинах Френсіса Форда Копполи ("Розмова", "Клуб Коттон"), Вуді Аллена ("Банани"), Романа Поланскі ("Дев'яті врата"), Віма Вендерса ("Положення речей", "Коли настане кінець світу") та багатьох інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!