Головна Новини Зірки персона Недопуск рідних і кома: у Надії Бабкіної розвинулося ускладнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Недопуск рідних і кома: у Надії Бабкіної розвинулося ускладнення

Прес-аташе Надії Бабкіної каже, що відвідати артистку не можуть навіть рідні, а медики заходять в інфекційний бокс в спецодязі, що нагадує скафандр

10 квітня 2020, 11:05 comments16651
Поділіться публікацією:
Недопуск рідних і кома: у Надії Бабкіної розвинулося ускладнення

У Надії Бабкіної, яка 6 квітня потрапила до московської лікарні з пневмонією і була штучно введена в кому, діагностували ускладнення. Про це повідомив прес-аташе російської співачки Олександр Велор.

За його словами, у Бабкіної сталося ускладнення пневмонії, і зараз вона перебуває на ізольованій території в московській клініці. Велор каже, що провідати артистку не можуть навіть рідні, а медики заходять в інфекційний бокс в спецодязі, що нагадує скафандр.

Наразі офіційного підтвердження про наявність коронавірусу у Бабкіної немає. Рідні кажуть, що їй зробили два-три тести, які нібито виявилися негативними.

Нагадаємо, головний лікар московської лікарні імені Жадкевича Олександр М'ясников дав прогноз і оцінив шанси народної артистки РФ Надії Бабкіної на одужання. Доктор, за інформацією російських ЗМІ, говорить про те, що у Бабкіної немає "важких факторів ризику", тому вона повинна прийти в себе і поправитися. Лікар також розповів про те, що знав про госпіталізацію артистки з першого дня, 6 квітня. Рідні Бабкіної не хотіли розповідати про хворобу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!