Головна Новини Зірки персона "Найкращий друг Гаррі Поттера" готується стати батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

"Найкращий друг Гаррі Поттера" готується стати батьком

Руперт Грінт, який зіграв Рона Візлі у серії фільмів про Гаррі Поттера, повідомив про вагітність своєї коханої

12 квітня 2020, 11:51 comments7034
Поділіться публікацією:
"Найкращий друг Гаррі Поттера" готується стати батьком

31-річний британський актор Руперт Грінт, відомий по ролі Рона Візлі у фільмах серії про Гаррі Поттера, вперше стане батьком. Про це повідомляють західні видання, посилаючись на агента Грінта.

Відомо, що прославлений актор вже дев'ять років перебуває в романтичних стосунках з 28-річною актрисою Джорджією Грум. В минулому році з'явилися повідомлення про те, що Руперт і Джорджія вирішили одружитися, але представник пари спростував ці чутки.

"Вони з радістю повідомляють, що чекають дитину, а пресу просять поважати їх право на приватне життя", — зазначено в офіційному повідомленні.

V_RK6i8Ab0PYUovBG_44uIWK6.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відчайдушні фанати чарівного світу Гаррі Поттера отримають продовження фільму про юного чарівника. В кіноіндустрії подейкують, що сюжет нової стрічки розгортатиметься через 20 років після поєдинку між Гаррі Поттером і Темним лордом, а головним героєм історії стане син Гаррі Поттера, а його ворогом виступить дочка Темного лорда, яка спробує воскресити батька.

До речі, в новому "Гаррі Поттера" можуть повернутися до своїх колишніх ролей всіма улюблені актори, а над сценарієм буде працювати Джоан Роулінг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!