Головна Новини Зірки персона Надія Бабкіна вийшла з коми
commentss НОВИНИ Всі новини

Надія Бабкіна вийшла з коми

Лікарі відключили Надію Бабкіну від апарату штучної вентиляції легенів після того, як вдалося стабілізувати стан артистки.

14 квітня 2020, 10:47 comments2937
Поділіться публікацією:
Надія Бабкіна вийшла з коми

Надія Бабкіна вийшла з медикаментозної коми. Про це пише "Московський комсомолець", посилаючись на власні джерела з оточення артистки і її  лікарів.

Надія Бабкіна в приватній московській лікарні опинилася з важкою пневмонією і підозрою на коронавірус на початку квітня. Буквально через кілька днів її підключили до апарату штучної вентиляції легенів і ввели в медикаментозну кому. Це було необхідно зробити, щоб апарат ШВЛ працював більш ефективно, пояснили тоді медики. Зараз стан Бабкіної стабілізувався, запевняють лікарі, і більше немає необхідності в апараті ШВЛ. Його відключили. Аналізи і загальний стан співачки вказує на те, що вона йде на поправку.

Народна артистка Росії провела в комі близько тижня. Коли ж прийшла до тями, першими її словами були: "Де я була?". Коли ж лікарі пояснили, скільки часу пацієнта провела без свідомості, Бабкіна додала: "певно, я дуже голодна", — і попросила смаженої картоплі з грибами і квашеної капусти. Лікарі відзначають, що настрій у козачки відмінний, що не може їх не радувати.

Надію Бабкіну госпіталізували ще 1 квітня. Уже тоді лікарі були впевнені, що артистку скосив коронавірус. Їй відразу ж зробили тест. Він показав негативний результат. Але оскільки симптоми, які мучать жінку, були один в один з симптомами Covid-19, їй зробили тест на коронавірус повторно. І знову він виявився негативним, пише МК.

Раніше "Коментарі" писали про те, що головний лікар московської лікарні розповів про стан Надії Бабкіної.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: mk.ru/social/2020/04/13/babkina-vyshla-iz-komy-i-obaldela-gde-ya-byla.html
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!