Головна Новини Зірки персона 47-річна Камерон Діаз вперше розповіла про материнство
commentss НОВИНИ Всі новини

47-річна Камерон Діаз вперше розповіла про материнство

У січні Камерон Діаз народила доньку

15 квітня 2020, 19:00 comments2683
Поділіться публікацією:
47-річна Камерон Діаз вперше розповіла про материнство

Відома актриса, зірка фільмів "Інша жінка" і "Лицар дня" Камерон Діаз нещодавно народила первістка. Знаменитість розповіла про те, як проходять її дні і поділилася своїми емоціями від материнства.

Якщо для багатьох знаменитостей (та й не тільки) карантин з дітьми став справжнім випробуванням, то Камерон Діаз насолоджується днями, проведеними зі своєю крихіткою. Актриса розповіла, що малятку всього три місяці, тому її ритм життя, як до карантину, так і під час нього, не сильно змінився. Голлівудська зірка повністю присвятила себе доньці, тому давно не виходила на світські заходи. Діаз лише зазначила, що раніше до неї часто приходили гості, а зараз вона ні з ким не бачиться.

Актриса зізналася, що поява дитини — краща частина її життя. Вона займається малюком, прибирає і готує, а іноді робить все одночасно. Також Камерон розповіла, що в догляді за дитиною їй дуже допомагає чоловік Бенджі і вона йому за це вдячна.

Зірка "Лицаря дня" підкреслила, що, коли дочка спить, вона йде на кухню, наливає собі келих вина, включає яке-небудь шоу і починає готувати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Камерон Діаз у січні 2020 року народила доньку Реддікс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!