Джонні Депп завів Instagram і опублікував перше відео

Джонні Депп вирішив поговорити з фанатами

Голлівудська знаменитість Джонні Депп вирішив більше не чинити опір і завів собі аккаунт в Instagram. Не нього підписалося вже майже 2 мільйони фолловерів.

Зірка "Піратів" став користувачем соціальної мережі вчора, 16 квітня, і відразу ж опублікував фотографію, де сидить на лавці перед камерою, а на столі стоїть безліч свічок. Він звернувся до шанувальників і попросив їх трошки почекати, тому що записує для них дещо важливе, чим дуже заінтригував підписників.

І незабаром на його сторінці з'явилося 8-хвилинне відео, яке він підписав "Самоізоляція". У ньому Джонні Депп розповів, що вперше зареєструвався у соціальній мережі, і це для нього це новий досвід. І це найкращий час, щоб поговорити зі своїми шанувальниками. Зірка "Піратів" зазначив, що всі люди зараз переживають важкий час через пандемію коронавіруса, адже загроза невидимого ворога призвела до великих збитків і трагедій.

Актор закликав фанатів сидіти вдома і використовувати період карантину з користю. Він попросив зберігати спокій і допомагати людям, які постраждали через пандемію.

Також Депп подякував своїм прихильникам за підтримку, яку вони надають йому у зв'язку зі скандалом, який виник у нього з колишньою дружиною Ембер Херд.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Collaboration with my dear friend @jeffbeckofficial . Link in Bio

Публикация от Johnny Depp (@johnnydepp)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, екс-дружина Джонні Деппа може сісти у в'язницю на три роки.