Дружина Комарова показала, як прикрасити яйця на Великдень

Цей спосіб декорування яєць простий і безпечний

Відома модель і телеведуча Олександра Кучеренка почала підготовку до свята Великодня. Дружина Дмитра Комарова розповіла, що в цьому році вперше буде пекти паску, а ось в декоруванні яєць вважає себе справжнім профі. Модель поділилася з підписниками оригінальним способом, який допоможе зробити великодні яйця яскравими, незвичайними і безпечними.

Олександра розповіла, що з самого дитинства дуже любить цю передсвяткову метушню, тому з радістю зайнялася фарбуванням і декором яєць. Підписникам вона показала, як можна їх прикрасити за допомогою звичайних серветок. Для цього знадобляться паперові серветки з гарними великими візерунками, пензлик, білок курячого яйця і трохи соняшникової олії.

Акуратно розділіть шари серветки, виріжте гарні візерунки, а потім візьміть білок яйця і трохи збийте його вилкою, він буде служити клеєм. Вирізаний малюнок прикладіть до звареного яйця і пензликом, змоченим в білку, приклейте його на шкаралупу. Так прикрасьте все яйце, після чого змажте його соняшниковою олією (для блиску) і дайте йому висохнути.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як пофарбувати яйця з допомогою рису.