Міла Куніс і Ештон Кутчер продають "карантинне" вино

Вино буде продаватися по дві пляшки за 50 доларів

Відома голлівудська актриса Міла Куніс і Ештон Кутчер, як і інші знаменитості, змушені сидіти вдома через коронавірус. Актори намагаються всіляко підтримати лікарів, які борються з пандемією і придумали новий спосіб, щоб допомогти в боротьбі з COVID-19.

Голлівудські зірки записали відеозвернення, в якому розповіли, як можна скоротати вечір на карантині і тим самим допомогти людям, страждаючим від коронавіруса. Міла і Ештон почали співпрацювати з виноробнею і тепер продають "карантинне" вино, вартістю в 25 доларів (близько 677 гривень). Всі виручені кошти знаменитості будуть направляти благодійним організаціям, які забезпечують жителів засобами захисту від вірусу і надають підтримку тим, хто постраждав найбільше.

Міла і Ештон вирішили випустити вино з білою етикеткою, де зверху написано "п'ю за..." і внизу "карантин", щоб кожен мав можливість самостійно розмалювати або написати щось на пляшці.

Відомо, що ідея випустити "карантинне" вино прийшла в голову зірці "Дуже поганих матусь". Міла зізналася, що вони з чоловіком майже кожен день влаштовують онлайн-посиденьки з друзями і п'ють вино. Вона вирішила, що цей продукт допоможе і скоротати вечір і допомогти в боротьбі з коронавірусом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Бред Пітт і Анджеліна Джолі випустять нове шампанське.