Головна Новини Зірки персона Сам собі перукар: супермодель Белла Хадід зістригла чубчик
commentss НОВИНИ Всі новини

Сам собі перукар: супермодель Белла Хадід зістригла чубчик

Белла Хадід вибрала компромісний варіант

21 квітня 2020, 14:15 comments2826
Поділіться публікацією:
Сам собі перукар: супермодель Белла Хадід зістригла чубчик

Американська топ-модель Белла Хадід, перебуваючи вдома на карантині, вирішила поекспериментувати зі своїм волоссям. Взявши в руки ножиці, знаменитість обстригла собі чуба, а результати свого "перевтілення" опублікувала в соціальній мережі.

Модель розповіла, що слідувала порадам зіркового стиліста Джен Аткін, яка постійно публікує на своїй сторінці в TikTok навчальні відео. Так, що зараз Белла володарка "рідкого" чубчика, який, при бажанні, легко приховати. Плюс до всього, він швидко відросте, так що це цілком компромісний варіант.

На зміни іміджу зважилися і інші знаменитості. Наприклад, актриса Хіларі Дафф пофарбувала волосся в яскраво-синій колір, а зірка серіалу "Та, що говорить з привидами" Дженніфер Лав Хьюітт зробила свої пасма рожевими.

Експериментувати зі своєю зовнішністю під час самоізоляції стало певним трендом в мережі, адже це гарний спосіб розважитися на карантині.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 40-річна співачка Пінк зізналася, що випила зайвого і відрізала собі волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!