Головна Новини Зірки персона Популярна голлівудська актриса стала жертвою переслідувань
commentss НОВИНИ Всі новини

Популярна голлівудська актриса стала жертвою переслідувань

Актриса страждає від настирливої уваги сталкерів

27 квітня 2020, 11:50 comments3166
Поділіться публікацією:
Популярна голлівудська актриса стала жертвою переслідувань

Зірка фільмів "Інший світ" і "Оселя проклятих" Кейт Бекінсейл переживає за свою безпеку. На вихідних актрисі довелося викликати поліцію, тому що її переслідував черговий сталкер.

Відомо, що 46-річна знаменитість викликала до свого будинку, розташованому в околицях Лос-Анджелеса, поліцейський патруль. Представники правопорядку перевірили територію маєтку актриси і виявили рюкзак, який по всій видимості, належав переслідувачу. Також біля будинку Кейт був затриманий невідомий чоловік, поліцейські провели огляд його речей, але ніяких доказів його причетності до інциденту не встановили.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок переслідування зірки "Іншого світу". У 2017 році поліція вже затримала одного сталкера, у якого актриса викликала підвищений інтерес. А в 2019 році Кейт Бекінсейл не просто страждала від уваги фаната, але і отримувала від нього погрози в свою адресу. Шанувальник переслідував її кілька років і, незважаючи на численні затримання, поліція знімала з нього всі звинувачення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актриса Кейт Бекінсейл завела новий роман із чоловіком, який молодший за неї на 24 роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!