Головна Новини Зірки персона Супермодель Джіджі Хадід вагітна первістком, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Супермодель Джіджі Хадід вагітна первістком, – ЗМІ

Кажуть, що Джіджі вже на 20 тижні вагітності

29 квітня 2020, 10:30 comments3547
Поділіться публікацією:
Супермодель Джіджі Хадід вагітна первістком, – ЗМІ

Американська супермодель Джіджі Хадід, яка нещодавно відсвяткувала своє 25-річчя, готується стати мамою. Про це повідомляє видання TMZ.

Відомо, що модель, яка підкорила світові подіуми, знаходиться вже на 20 тижні вагітності. Батьком дитини є її бойфренд Зейн Малік — популярний виконавець, екс-учасник англо-ірландського бой-бенду One Direction.

Інсайдер повідомляє, що закохана пара дуже рада майбутньому поповненню. Джіджі Хадід раніше натякала на те, що готова з Зейном створити сім'ю. Але знаменитості поки не дають офіційних коментарів з цього приводу.

До речі, кругленький животик зірки журналісти помітили на кадрах з відзначення її 25-річчя. На Джіджі тоді були джинси із завищеною талією і чорна об'ємна водолазка, під якою вона намагалася приховати свою фігуру.

iPCDYO_VJAUgyWJR-0HCF7UHB.png

Нагадаємо, що супермодель Джіджі Хадід і співак Зейн Малік перебувають у відносинах вже п'ять років. Їх називають однією з найкрасивіших пар Голлівуду. І незважаючи на те, що у них були труднощі, які призвели до тимчасового розставання, закоханим все-таки вдалося налагодити спілкування і почати спільне життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, про що Джіджі Хадід шкодує найбільше в житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!