Головна Новини Зірки персона "Disney, я вся твоя!": після шестирічної перерви Єва Мендес повертається на екрани
commentss НОВИНИ Всі новини

"Disney, я вся твоя!": після шестирічної перерви Єва Мендес повертається на екрани

Спекотна голлівудська актриса Єва Мендес поділилася своїми планами в кіно

29 квітня 2020, 21:51 comments2417
Поділіться публікацією:
"Disney, я вся твоя!": після шестирічної перерви Єва Мендес повертається на екрани

Кубинська актриса Єва Мендес, яка відома по кіноролям в таких картинах як "Правила знімання: метод Хітча" і "Подвійний форсаж", розповіла, що повертається до улюбленої роботи після того, як протягом шести років займалася вихованням двох новонароджених дочок.

Так, актриса зазначила, що була б рада прийняти пропозицію в зйомках продовження "Метод Хітча", де в центрі сценарію був описаний любовний роман через програми для знайомств. Також Мендес просто мріє укласти контракт з легендарною студією Disney.

"Disney, я вся твоя! Але я більше лиходійка і Урсула", — заявила знаменитість, заздалегідь відкидаючи пропозиції на роль принцеси.

Зазначається, що останній фільм з Євою Мендес "Як зловити монстра" вийшов в 2014 році, після чого вона завагітніла від Райана Гослінга і зайнялася турботою про сімейне вогнище. У 2016 році у пари з'явилася ще одна донька і актриса знову відтермінувала повернення до гри у фільмах.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав про кращих фільмах, які зробили знаменитою Джесіку Альбу, якої в цьому місяці виповнилося 39 років. Одна з найбільш неординарних ролей актрисі дісталася при зйомках фільму "Місто гріхів" Квентіна Тарантіно і Френка Міллера, де вона працювала на одному майданчику з такими голлівудськими "улюбленцями" як Брюс Уїлліс, Міккі Рурк, Бенісіо дель Торо і Джош Харнетт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!