Головна Новини Зірки персона Vogue склав рейтинг найгучніших фільмів Ларса фон Трієра
commentss НОВИНИ Всі новини

Vogue склав рейтинг найгучніших фільмів Ларса фон Трієра

Культовий режисер Ларс фон Трієр зняв три фільми, які назавжди залишаться найбільш шокуючими для публіки

1 травня 2020, 04:24 comments3594
Поділіться публікацією:
Vogue склав рейтинг найгучніших фільмів Ларса фон Трієра

Голлівудський режисер данського походження Ларс фон Трієр подарував світові кілька картин, які здатні викликати тремтіння при одній лише згадці окремих сцен. Журнал Vogue вивчив їх всі і виділив три найбільш шокуючі картини, які увірвалися в світ кіно, щоб не залишити глядача колишнім після перегляду.

Антихрист 2009 Порнографія, безпричинне насильство і режисер-невротик – складові формули шок-контенту. Але фільм, в якому світ створив Диявол, а не Бог, схоже, перевиконав план. Численні протести релігійних громад, звинувачення в женоненавистничестве і зайвої жорстокості – "Анархіст" зібрав цілий букет всіляких обурення. Суперечки навколо картини досягли апогею, коли два роки потому Ларс фон Трієр розповів про свої симпатії до Адольфу Гітлеру під час однієї з прес-конференцій.

atfBhdpBvCcSIKRJuqNtlILlO.jpg

Німфоманка 2013 Еротичний багатогодинний опус Ларса фон Трієра про секс, любов і страждання. Фільм розповідає про жінку на ім'я Джо, що після кількох років активного сексуального життя втратила апетит до інтимних втіх. З цією історією фон Трієр хотів підняти теми протиріччя людської натури і відчаю, і зазирнути в глибину людського розуму і емоцій. Але більшість вважають стрічку "поганим порнофільмом" і розкритикували режисера.

LCmiR22hXSIOTQ_t6XiDbZA4S.jpg

Будинок, який побудував Джек 2018 З цим психологічним трилером фон Трієр тріумфально повернувся в Канни після восьмирічної перерви. Стрічка розповідає про життя розумного і невловимого серійного вбивці Джека Різника і про події, після яких він почав вбивати людей. Дія фільму розгортається в 1970-х і 1980-х роках, а оповідачем у картині є сам вбивця. Незважаючи на всю жорстокість стрічки, змішані відгуки критиків, і неможливість аудиторії додивитися її до кінця, вона може претендувати на звання кращої картини XXI.

T5J-f6a2piKK5NDfvjhPXZaIc.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вперше в історії журналу Vogue редакція опублікувала на обкладинці кілька людей, причому не моделей, а звичайних пенсіонерок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!