Головна Новини Зірки персона "Григор Клиган" з "Гри престолів" побив світовий рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

"Григор Клиган" з "Гри престолів" побив світовий рекорд

Актор Гафтор Бйорнссон, який зіграв у серіалі "Гра престолів" підняв штангу вагою понад пів тонни

3 травня 2020, 11:24 comments5633
Поділіться публікацією:








"Григор Клиган" з "Гри престолів" побив світовий рекорд

Один з найсильніших людей на Землі — ісландська актор Гафтор Бйорнссон, який зіграв у "Грі престолів" Григора Клигана (Гору) — встановив рекорд экипировочной становій тязі. Він підняв штангу вагою у 501 кілограм. Відео зі своїм досягненням актор виклав на власному YouTube-каналі.

Попередній рекорд складав рівно пів тонни і належав британцеві Едді Холла, який встановив його у 2016 році.

У той же час поки невідомо, чи зарахують новий рекорд офіційно. З-за пандемії коронавіруса Бйорнссон підняв 501 кілограм не в офіційних змаганнях, як це передбачено регламентом, а в своєму залі в Ісландії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в лютому цього року, завдяки сильному штормовому вітрі, літак, що здійснював трансантлантический рейс з Нью-Йорка в Лондон, встановив світовий рекорд часу польоту — не менше п'яти годин, хоча зазвичай потрібно більше шести. Попередній рекорд трансатлантичного польоту дорівнював 5,13 годинах. Повідомляється, що Boeing 747 розвинув швидкість до 1327 км на годину, потрапивши "в струмінь" вітру. У підсумку, літак прибув в аеропорт "Хітроу" на 80 хвилин раніше від графіка. За даними експертів, пілот посадив свій літак в центр реактивного потоку. І хоча турбулентність в цих струменевих потоках може бути досить сильною, подорож також може бути і плавним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!