Головна Новини Зірки персона Кайлі Дженнер показала самий модний манікюр цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Кайлі Дженнер показала самий модний манікюр цього літа

Цей манікюр поєднується з великою кількістю образів

4 травня 2020, 17:50 comments2509
Поділіться публікацією:
Кайлі Дженнер показала самий модний манікюр цього літа

22-річна американська зірка Кайлі Дженнер продовжує радувати шанувальників яскравими фотографіями. Нещодавно модель продемонструвала самий модний манікюр прийдешнього літа. На своєму акаунті в Instagram вона опублікувала фотографію за кермом Lamborghini.

Знаменитості активно стежать за модними новинками, щоб завжди бути в тренді. Так, Кайлі Дженнер дізналася головний nail-тренд літа 2020 і показала фанатам свої доглянуті нігтики. Зірка виклала фотографію, де видно її руки крупним планом. Кайлі продемонструвала кольоровий френч, який виглядає дуже стильно і вишукано.

Відомо, що подібний дизайн стає досить популярним останнім часом, але головне, що такий манікюр поєднується з великою кількістю образів і стилів в одязі. Яскраві кольори піднімають настрій і наповнюють сірі будні новими фарбами.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що райдужний манікюр був визнаний негласним трендом цього літа. Якщо хочете привнести в своє життя більше яскравих фарб, ознайомтеся з декількома варіантами такого дизайну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!