Головна Новини Зірки персона 45-річна актриса Хлоя Севіньї вперше стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

45-річна актриса Хлоя Севіньї вперше стала мамою

Хлою Севинью помітили з новонародженим на руках

5 травня 2020, 14:45 comments1985
Поділіться публікацією:
45-річна актриса Хлоя Севіньї вперше стала мамою

У житті зірки драматичного телесеріалу "Велика любов" Хлої Севіньї відбулася довгоочікувана та радісна подія — народження первістка. Зіркова мама хотіла залишити в секреті факт появи малюка на світ, але папараці вдалося сфотографувати актрису з немовлям на руках.

Видання The Daily Mail повідомляє, що дитина народилася 2 березня, але знаменитість та її коханий Сініша Макович, не розголошують стать малюка. Пару сфотографували на вулиці в Нью-Йорку, коли актриса з новонародженим виходила з дому. Щаслива мама пригортала малюка до грудей, не забуваючи і про персональні засоби захисту — маску і рукавички.

Безымянный.png

Нагадаємо, що про вагітність Хлої Севіньї стало відомо на початку 2020 року. Актриса з'явилася у відвертому вбранні, яке підкреслювало її кругленький животик. Незабаром знаменитість підтвердила чутки про вагітність і знялася в голому вигляді для американського видання The Cut.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 25-річна американська модель Джіджі Хадід вперше стане мамою. Батьком дитини стане популярний виконавець Зейн Малік, з яким знаменитість перебуває у відносинах вже п'ять років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!