Головна Новини Зірки персона Джулія Робертс в розкішній сукні влаштувала вдома Met Gala 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Джулія Робертс в розкішній сукні влаштувала вдома Met Gala 2020

Джулія Робертс викликала фурор своїм вбранням

5 травня 2020, 18:00 comments3066
Поділіться публікацією:
Джулія Робертс в розкішній сукні влаштувала вдома Met Gala 2020

Зірка фільмів "Красуня" і "Їж, молись, кохай" Джулія Робертс не сумує з приводу того, що не піде в цьому році на Met Gala 2020. Знаменитість вирішила "по-домашньому" влаштувати собі захід. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографію в розкішній сукні.

Відомо, що багато масштабних заходів довелося скасувати через ситуацію з коронавірусом. У цей список потрапила і модна подія Met Gala 2020, яка проходить в Нью-Йорку на початку травня. Однак знаменитості не сумують, адже світський вечір можна провести і у себе вдома.

Джулія Робертс показала фотографію в розкішній чорно-білій сукні від Carolina Herrera і келихом шампанського в руках. Знімок був зроблений на підвіконні у ванній кімнаті зірки. Фотографію актриса підписала так: "Ось і я... сьогодні не піду на Met Gala".

Прихильники відразу ж впізнали цей архівний кадр зі зйомок Джулії Робертс для одного з глянцевих журналів. І, здається, для такого приводу він згодився ідеально.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Красуні" планує подати на розлучення з чоловіком, відразу після закінчення карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!