Головна Новини Зірки персона Борис Джонсон розлучився: рішення політика стало історичним моментом
commentss НОВИНИ Всі новини

Борис Джонсон розлучився: рішення політика стало історичним моментом

До Бориса Джонсона у Великобританії розлучався лише прем'єр Огастест Фіцрой більше 250 років тому - у 1769-му році

6 травня 2020, 09:10 comments2181
Поділіться публікацією:
Борис Джонсон розлучився: рішення політика стало історичним моментом

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон остаточно розлучився з Мариною Уілер, з якою пробув у шлюбі 27 років. Цікаво, що це друге розлучення настільки високопоставленого чиновника при владі: до Джонсона розлучався лише прем'єр Огастест Фіцрой, а сталося це більше 250 років тому — у 1769-му році. Про це пише The Sun.

picture

Таблоїди повідомляють, що Марина відсудила у політика близько п'яти мільйонів доларів, залишивши екс-чоловіку приблизно стільки ж. Тепер 55-річний Джонсон зможе одружитися на своїй дівчині — 32-річній Кері Саймонд, яка живе в резиденції британських прем'єрів. До речі, цей факт є прецедентом: раніше на Даунінг-стріт проживали тільки офіційні дружини.

picture

Відомо, що цей шлюб стане третім для британського політика. Крім того, у Джонсона шестеро дітей. Четверо — від Марини, ще двоє дітей народилися поза шлюбом. Кері народила Борису молодшого спадкоємця в кінці квітня цього року.

Як раніше повідомляли "Коментарі", пологи Керрі пройшли в одній з лондонських клінік. А про вагітність дівчини стало відомо наприкінці лютого, коли пара оголосила про заручини. Нещодавно Джонсон переніс захворювання COVID-19, одужав і вже приступив до роботи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!