Шеф-кухар Дженніфер Лопес розсекретив її раціон харчування

Дженніфер Лопес та її коханий іноді дозволяють собі шкідливу їжу

Голлівудська красуня Дженніфер Лопес, незважаючи на 50-річний вік, вражає своєю стрункою і підтягнутою фігурою. Особистий шеф-кухар зірки розповів, чим харчується актриса, щоб завжди виглядати на висоті.

Протягом декількох років раціоном харчування Джей Ло і її сім'ї займається шеф-кухар Кельвін Фернандес. Разом з командою він стежить за тим, що в холодильнику зіркового сімейства завжди були "потрібні" продукти. Він розповів, що актриса і її майбутній чоловік Алекс Родрігес віддають перевагу свіжим фруктам і овочам. У їх будинку має бути багато зелені (шпинату, селери), тому що з цих продуктів знаменитості роблять вранці зелений фреш.

Також в холодильнику у Джей Ло завжди повинні бути яйця, газована вода, м'ясні продукти (філе індички, куряче м'ясо), здорові закуски і трохи шкідливої їжі для дітей. Часто кулінари радують зіркове сімейство мексиканською кухнею, тому що вони дуже люблять тако.

Кельвін Фернандес підкреслив, що Дженніфер Лопес не особливо зациклюється на стравах, які подають на стіл, тому що для неї головне - обідати всією родиною.

Нагадаємо, що актриса живе разом зі своїм майбутнім чоловіком і чотирма дітьми (12-річними Максом і Еммі, які народилися від попереднього шлюбу Лопес, а також з 15-річною Наташею і 12-річної Еллою, від першого шлюбу Родрігеса).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Дженніфер Лопес прокомментировала свої плани на весілля.