Ілон Маск вперше озвучив ім'я свого сина, яке більше схоже на формулу (ВІДЕО)

Мільярдер Ілон Маск озвучив ім'я сина X Æ A-12 в подкасті на YouTube-каналі Джо Рогана

Гендиректор компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск вперше озвучив унікальне ім'я свого новонародженого сина, яке складається з літер, символа і цифри. Мільярдер озвучив ім'я X Æ A-12 в подкасті на YouTube-каналі Джо Рогана.

Ведучий попросив Маска вимовити ім'я, на що той відповів: "Екс Еш Гей Твелв Маск або Екс Еш Архангел Маск". За словами молодого тата, "Архангел" — це назва проекту висотного літака-розвідника Lockheed A-12.

Раніше його дівчина - канадська співачка Граймс - пояснила дивне ім'я, дане дитині. Артистка каже, що ім'я хлопчика - X Æ A-12 - складається з букв і цифр, кожна з яких має своє особливе значення.

Так, X - невідома змінна, Æ - ельфійський символ написання слова "любов" і "штучний інтелект", A-12 - попередник улюбленого літака пари SR-17.

стали батьками. Маск підтвердив цю новину в понеділок після того, як один з його підписників запитав, чи є якісь новини про дитину. Ілон Маск написав, що мама і дитина знаходяться в декількох годинах їзди від нього і добре себе почувають. Також підприємець виклав своє фото з новонародженим на руках на своїй сторінці в Twitter. У Маска є ще п'ятеро дітей: близнюки Гріффін і Ксавьє, а також трійнята Даміан, Саксон і Кай від попереднього шлюбу.