Головна Новини Зірки персона Ілон Маск вперше озвучив ім'я свого сина, яке більше схоже на формулу (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск вперше озвучив ім'я свого сина, яке більше схоже на формулу (ВІДЕО)

Мільярдер Ілон Маск озвучив ім'я сина X Æ A-12 в подкасті на YouTube-каналі Джо Рогана

8 травня 2020, 08:55 comments2310
Поділіться публікацією:








Ілон Маск вперше озвучив ім'я свого сина, яке більше схоже на формулу (ВІДЕО)

Гендиректор компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск вперше озвучив унікальне ім'я свого новонародженого сина, яке складається з літер, символа і цифри. Мільярдер озвучив ім'я X Æ A-12 в подкасті на YouTube-каналі Джо Рогана.

Ведучий попросив Маска вимовити ім'я, на що той відповів: "Екс Еш Гей Твелв Маск або Екс Еш Архангел Маск". За словами молодого тата, "Архангел" — це назва проекту висотного літака-розвідника Lockheed A-12.

Раніше його дівчина — канадська співачка Граймс — пояснила дивне ім'я, дане дитині. Артистка каже, що ім'я хлопчика — X Æ A-12 — складається з букв і цифр, кожна з яких має своє особливе значення.

Так, X — невідома змінна, Æ — ельфійський символ написання слова "любов" і "штучний інтелект", A-12 — попередник улюбленого літака пари SR-17.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що генеральний директор Tesla Ілон Маск і канадська співачка українського походження Граймс (Клер Буші) стали батьками. Маск підтвердив цю новину в понеділок після того, як один з його підписників запитав, чи є якісь новини про дитину. Ілон Маск написав, що мама і дитина знаходяться в декількох годинах їзди від нього і добре себе почувають. Також підприємець виклав своє фото з новонародженим на руках на своїй сторінці в Twitter. У Маска є ще п'ятеро дітей: близнюки Гріффін і Ксавьє, а також трійнята Даміан, Саксон і Кай від попереднього шлюбу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!