Головна Новини Зірки персона Потапу - 39: як українські зірки вітають репера
commentss НОВИНИ Всі новини

Потапу - 39: як українські зірки вітають репера

Потап розповів, що зрозумів за 39 років свого життя

8 травня 2020, 13:40 comments2331
Поділіться публікацією:
Потапу - 39: як українські зірки вітають репера

Популярний репер, музичний продюсер, лідер гурту "Mozgi" Олексій Потапенко сьогодні, 8 травня, відзначає день народження. В цьому році артисту виповнилося 39 років. Шанувальники і українські знаменитості на своїх сторінках в Instagram активно вітають виконавця зі святом.

Так, кохана репера Настя Каменських опублікувала фото, на якому Потап лежить на ліжку разом з домашнім улюбленцем. Вона зворушливо привітала чоловіка, зазначивши, що вважає його генієм! Настя подякувала Потапу за те, що він завжди поруч і побажала, щоб його талант і внутрішній вогонь ніколи не вичерпався.

f2LwAIu4r33N4TNJNqeltlc2A.png

До привітань приєдналася і екс-учасниця групи "Время и Стекло" Надія Дорофєєва. Співачка написала, що Потап не перестає дивувати своїми ідеями та цілями, він завжди надихає і підтримує.

B7zzhQYzHUhjjyELA-PJIz3zF.png

Також іменинника привітав Позитив і Redman IG. Хлопці записали йому відеозвернення і побажали багато приємних і теплих слів.

CyrfRMeernXzcYBx_Cv807BKs.png

Привітала Потапа зі святом і українська ведуча Катерина Осадча. Вона опублікувала фотографію з виконавцем і написала, що потужністю його енергії і таланта можна забезпечити світлом міста. І побажала йому насолоджуватися життям.

F0ExP-LUipQEmX_xJ_sXzIQVU.png

Сам іменинник на своєму акаунті в Instagram розповів підписникам, що ж зрозумів за 39 років свого життя. І це любов!

_eALQ2h4E-yRGVyksPIYz82L1.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 4 травня свій день народження відзначала дружина Потапа Настя Каменських. І з цієї нагоди, ми згадали найгарячіші кліпи артистки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!