Головна Новини Зірки персона Зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс зізналася, чому завжди любила товсту Моніку
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс зізналася, чому завжди любила товсту Моніку

Кортні Кокс, яка зіграла в "Друзях" одну з головних героїнь - Моніку, - зізналася, що вперше подивилася культовий серіал тільки зараз на карантині

11 травня 2020, 13:45 comments4544
Поділіться публікацією:








Зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс зізналася, чому завжди любила товсту Моніку

Зірка серіалу "Друзі" Кортні Кокс, яка зіграла Моніку Геллер, зізналася, що ніколи раніше не дивилася ситком і не пам'ятає його сюжету. Переглянути культовий серіал вона вирішила тільки зараз, коли на карантині з'явилося більше вільного часу. Про це актриса розповіла під час онлайн-бесіди з телеведучою Еллен Дедженерес.

Кортні Кокс, яка стала всесвітньо відомою завдяки серіалу "Друзі", запевняє, що вже не пам'ятає, як саме проходили зйомки.

"Все, що я пам'ятаю, — так це те, що завжди було дуже весело. Я шалено любила людей, з якими мені довелося працювати. Також пам'ятаю, що кілька епізодів із серіалу були взяті ніби з мого життя. Але подробиць сюжету вже не пригадаю", — зізналася Кортні.

На карантині Кортні Кокс вирішила переглянути ситком, але поки що здужала тільки перший сезон.

"Цей сезон і справді крутий. Мені особливо сподобався епізод про День подяки. Зараз це мій найулюбленіший момент в серіалі. Але не забувайте, я подивилася лише перший сезон", — сказала актриса.

Також зірка "Друзів" зізналася, що найбільше їй подобалося грати товсту Моніку. В ці моменти вона відчувала справжню свободу, незважаючи на величезний костюм, який їй доводилося носити годинами.

"Я вільно могла весь час танцювати і ніяких проблем не було. Так, ті епізоди були найприємнішими", — запевняє Кортні.


Нагадаємо, що раніше Кортні Кокс розкрила секрет, яким саме буде продовження серіалу "Друзі". Фанати побачать не звичайну серію, а серію спогадів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!