Головна Новини Зірки персона Ілон Маск розважається з новонародженим сином: відео підкорило Мережу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск розважається з новонародженим сином: відео підкорило Мережу

Співачка Граймс опублікувала чуттєве відео в сторіс "Инстаграма", як її хлопець Ілон Маск проводить час з сином

12 травня 2020, 10:00 comments2347
Поділіться публікацією:
Ілон Маск розважається з новонародженим сином: відео підкорило Мережу

Дівчина мільярдера Ілона Маска Граймс поділилася милим відео, як молодий тато проводить час з їх новонародженим сином. Так, епатажна співачка опублікувала чуттєве відео в сторіс "Інстаграму", яке розлетілося по мережі.

Цікаво, що протягом всієї вагітності своєї дівчини Ілон Маск відмовлявся від будь-яких коментарів щодо батьківства. Однак тепер він із задоволенням позує з малюком, а численні фото та відео лише доводять, що тепер він живе під одним дахом з Граймс. У Маска є ще п'ятеро дітей: близнюки Гріффін і Ксавьє, а також трійнята Даміан, Саксон і Кай від попереднього шлюбу.

"Коментарі" раніше повідомляли, що гендиректор компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск вперше озвучив унікальне ім'я свого новонародженого сина, яке складається з літер, символу і цифри. Мільярдер озвучив ім'я X Æ A-12 в подкасті на YouTube-каналі Джо Рогана. Той попросив Маска вимовити ім'я, на що Ілон відповів: "Екс Еш Гей Твелв Маск або Екс Еш Архангел Маск". За словами молодого тата, "Архангел" — це назва проекту висотного літака-розвідника Lockheed A-12. Раніше Граймс пояснила дивне ім'я, дане малюкові. Артистка каже, що ім'я хлопчика — X Æ A-12 — складається з букв і цифр, кожна з яких має своє особливе значення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!