Головна Новини Зірки персона Роберту Паттінсону – 34: цікаві факти з життя актора
commentss НОВИНИ Всі новини

Роберту Паттінсону – 34: цікаві факти з життя актора

Роберт став воістину кумиром мільйонів молодих людей

13 травня 2020, 12:35 comments3724
Поділіться публікацією:
Роберту Паттінсону – 34: цікаві факти з життя актора

Відомий актор, зірка "Сутінків" і нового "Бетмена" Роберт Паттінсон відзначає сьогодні, 13 травня, свій день народження. У цьому році йому виповнилося 34 роки. З цього приводу, ми вирішили зібрати найцікавіші факти з його біографії, щоб ближче пізнати головного "вампіра" сучасності.

Мріяв стати піаністом

Роберт Паттінсон не прагнув побудувати акторську кар'єру. З дитинства він любив грати на фортепіано і мріяв стати піаністом в якомусь барі. А в юні роки навіть грав на гітарі та синтезаторі у складі маловідомої групи Bad Girls.

Ховав равликів від однокласників

В одному з інтерв'ю актор розповів, що був відсторонений від занять в школі на два тижні через те, що носив равликів в рюкзаку. Таку дивну поведінку він пояснив тим, що рятував молюсків від однокласників, які виходили на вулицю їх вбивати.

Робота з Різ Уізерспун

У 2004 році Роберт зіграв роль сина героїні Різ Уізерспун у кінострічці "Ярмарок марнославства", але сцени з його участю були вирізані. Через кілька років йому знову вдалося попрацювати з відомою актрисою і на цей раз він зіграв її коханця.

"Британська зірка завтрашнього дня"

В кінці 2005 року Паттінсон зіграв роль Седріка Діггорі у фільмі "Гаррі Поттер і Кубок вогню". Згодом видання Times Online охрестило його "Британською зіркою завтрашнього дня".

Успіх і любов завдяки "Сутінкам"

Велику популярність і всесвітню славу актор отримав завдяки ролі вампіра Едварда Каллена в кінокартині "Сутінки". На зйомках цього фільму він зустрів Крістен Стюарт, з якою був разом чотири роки. Але хеппі енду не сталося, тому що актриса зрадила йому з режисером.

Комплекси

Паттінсон комплексує з приводу своїх стегон. В одному з інтерв'ю актор зізнався, що вважає їх занадто широкими, тому не любить роздягатися в громадських місцях.

Найкрасивіший чоловік світу

Згідно з розрахунками формули "золотого перетину" Роберт Паттінсон визнаний найкрасивішим чоловіком світу. Параметри актора ідеальні на 92%.

З вампіра у кажана

У 2021 році на екрани вийде новий супергеройський фільм "Бетмен", де головну роль виконає Роберт Паттінсон.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які цікаві факти варто знати про актора Брюса Уілліса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!