Головна Новини Зірки персона Кім Кардашьян представила колекцію захисних масок
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Кардашьян представила колекцію захисних масок

Маски для обличчя доступні в 5-ти кольорах

18 травня 2020, 10:00 comments2445
Поділіться публікацією:
Кім Кардашьян представила колекцію захисних масок

39-річна американська зірка Кім Кардашьян випустила колекцію захисних масок, які на даний момент є одним з найпопулярніших товарів. Про це знаменитість повідомила на своєму акаунті в Instagram.

Фотомодель активно просуває свій власний бренд Skims, тому вирішила не відставати від багатьох світових компаній, і представила свою колекцію захисних масок. Вона випустила їх в 5-ти нюдовых відтінках, під колір шкіри. Вартість маски складає 8 доларів. Першу партію розкупили буквально за кілька хвилин, а друга партія надійде в продаж на цьому тижні.

Головними перевагами захисних масок від Кім Кардашьян є їх зручність, м'якість і легкість. Їх можна носити цілий день, так як тканина, з яких вони зроблені, дозволяє легко дихати, особливо в спекотні дні.

Нагадаємо, що через ситуацію з коронавірусною інфекцією, захисна маска стала обов'язковою річчю при відвідуванні громадських місць. У зв'язку з цим, багато світових брендів випустили свої колекції захисних масок, на будь-який смак і колір.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Кім Кардашьян відправила дітей і чоловіка в інший штат, щоб відпочити на самоізоляції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!