Головна Новини Зірки персона Зірка «Друзів» шукає дівчину на сайті знайомств, – ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка «Друзів» шукає дівчину на сайті знайомств, – ЗМІ

Світові зірки часто реєструються на сайтах знайомств

18 травня 2020, 10:35 comments2482
Поділіться публікацією:
Зірка «Друзів» шукає дівчину на сайті знайомств, – ЗМІ

50-річний американський актор, зірка культового телесеріалу "Друзі" Меттью Перрі вирішив знайти свою другу половинку на сайті знайомств. Таку інформацію надало видання US Weekly.

Відомо, що актор був зареєстрований в додатку Raya — це Tinder для обраних, де голлівудські знаменитості шукають собі пару. А після недавнього розставання з дівчиною, яка була молодша за 22 роки, Меттью оновив свій профіль і активно шукає свою другу половинку.

Інсайдер повідомляє, що актор вже поспілкувався з кількома дівчатами і сходив на побачення. Невідомо, чи вдалося якійсь красуні підкорити серце знаменитості, але він рішуче налаштований на серйозні відносини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в січні 2020 року стало відомо про роман зірки "Друзів" з 28-річною Моллі Хервіц. Близьке оточення актора стверджувало, що саме вона допомогла Меттью впоратися з депресивним станом і позитивно впливала на його життя. Друзі знаменитості були впевнені, що саме з цією дівчиною Перрі пов'яже своє життя, але несподівано для всіх, пара розлучилася.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!