Головна Новини Зірки персона Офіційно: Меган Фокс розлучилася з чоловіком після 10 років шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: Меган Фокс розлучилася з чоловіком після 10 років шлюбу

Меган Фокс і її чоловік Брайан Остін Грін виховують трьох дітей

19 травня 2020, 10:15 comments4071
Поділіться публікацією:
Офіційно: Меган Фокс розлучилася з чоловіком після 10 років шлюбу

В особистому житті актриси, зірки фільму "Трансформери" і "Черепашки-ніндзя" Меган Фокс відбулися не найприємніші зміни — вона розлучилася зі своїм чоловіком після 10 років спільного життя. Про це повідомляє видання Us Weekly.

Офіційну заяву зробив чоловік актриси, зірка телесеріалу "Беверлі-Хіллз, 90210" Брайан Остін Грін. Він підтвердив чутки про розставання, які активно почали поширюватися ще в кінці квітня. Тоді актора побачили без обручки, а фанати помітили, що в його соціальній мережі давно не було фотографій з дружиною.

46-річний актор не став розповідати, що послужило причиною розставання, але підкреслив, що завжди буде любити Меган і буде активно брати участь у житті їхніх спільних дітей. Швидше за все, ініціатором розриву стала саме актриса, її нещодавно помітили разом з відомим репером, що послужило приводом для нових чуток.

Зірка "Беверлі-Хіллз, 90210" зізнався, що їх шлюборозлучний процес почався ще в кінці 2019 року, і вся ця ситуація з розлученням стала для нього великим розчаруванням.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на розлучення після закінчення карантину планує подати актриса Джулія Робертс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!