Головна Новини Зірки персона П'ять знаменитостей, у яких є дивні звички
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять знаменитостей, у яких є дивні звички

Звички деяких знаменитостей можуть здивувати

21 травня 2020, 15:40 comments3211
Поділіться публікацією:
П'ять знаменитостей, у яких є дивні звички

Кожна людина має якісь свої звички, і голлівудські знаменитості не є винятком. Деякі з них зізналися, якими дивними методами борються зі старістю, фобіями і підтримують особисту гігієну.

Тері Хатчер

Зірка телесеріалу "Відчайдушні домогосподарки" Тері Хатчер вдається до різних процедур, щоб трохи відтягнути процес старіння організму. 50-річна актриса зізналася, що вже довгі роки приймає ванну з червоним вином і запевняє, що це дійсно працює.

Сандра Буллок

Відома актриса також намагається підтримувати себе у формі і користується різними методами, які продовжують молодість. Одним з них є мазь від геморою, яку Буллок кожен вечір наносить собі на шкіру обличчя.

Камерон Діаз

Зірка фільму "Лицар дня" вже багато років відкриває всі двері виключно ліктями. Це власна методика актриси, яка допомагає боротися з обсесивно-компульсивним розладом, при якому виникають нав'язливі думки, які викликають сильну тривогу.

Кеті Перрі

Популярна співачка вирушаючи на гастролі бере з собою набір зубних щіток, тому що звикла чистити зуби по шість разів на день. І незважаючи на те, що це може пошкодити емаль зубів, Кеті нічого не може з цим вдіяти.

Дженніфер Еністон

Зірка "Друзів" страждає аерофобію. Але враховуючи те, що актрисі доводиться багато подорожувати, вона виробила свій власний спосіб заспокоєння. Эністон завжди перед польотом торкається літака і заходить в салон тільки з правої ноги.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які шкідливі звички є у королеви Єлизавети II.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!