Головна Новини Зірки персона Джонні Депп «стане» легендарним італійським режисером, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонні Депп «стане» легендарним італійським режисером, - ЗМІ

Джонні Деппа розглядають на головну роль у фільмі

26 травня 2020, 09:45 comments2838
Поділіться публікацією:
Джонні Депп «стане» легендарним італійським режисером, - ЗМІ

Незважаючи на судові скандали з колишньою дружиною, Джонні Депп продовжує працювати і незабаром може повернутися на екрани. Видання Hello повідомляє, що голлівудському акторові запропонували головну роль в новому фільмі.

Кінострічка під назвою "Чорно-білий Фелліні" розповість про знаменитого італійського кінорежисера і сценариста Федеріко Фелліні. В основу сюжету буде покладена справжня історія з життя володаря п'яти премій "Оскар". У 1957 році режисер відправився в Лос-Анджелес на одну з церемоній нагородження престижної кінопремії "Оскар", але пропав на два дні і мало не пропустив захід. Фільм, у якому головну роль може зіграти Джонні Депп, розповість, куди і чому зник Федеріко Феллині. Ця частина історії буде побудована на фантазії і припущеннях.

До речі, в новому фільмі може з'явиться ще одна голлівудська зірка — Пенелопа Крус. Інсайдер повідомляє, що актриса зіграє дружину легендарного кінорежисера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в квітні 2020 року Джонні Депп вперше завів сторінку в Instagram і опублікував відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!