Головна Новини Зірки персона Фанати розкритикували Бреда Пітта за «занедбаний» вигляд
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанати розкритикували Бреда Пітта за «занедбаний» вигляд

На самоізоляції Бред Пітт відростив довге волосся

28 травня 2020, 11:50 comments2633
Поділіться публікацією:
Фанати розкритикували Бреда Пітта за «занедбаний» вигляд

фото: legion-media.ru

Відомий актор Бред Пітт, який є секс-символом Голлівуду, був помічений в американському місті Малібу. Папараці вдалося "зловити" його під час бесіди з другом. Шанувальники знаменитості були шоковані його зовнішнім виглядом і відзначили, що в самоізоляції він явно себе запустив.

На кадрах видно, як Бред Пітт розмовляє зі своїм другом Майклом Белзарі. На ньому блакитні джинси з потертостями і сорочка оливкового кольору, надіта поверх сірої футболки. Але головною фішкою образу кіноактора стали довге, розпатлане волосся.

Один з фанатів зазначив, що зірка "Одного разу...в Голівуді" схожий на безхатченка, інші шанувальники також розкритикували його "занедбаний" вигляд, підкресливши, що він виглядає так, ніби йому пора прийняти ванну. Але знайшлися і ті, хто став на захист знаменитості, заявивши, що він біля свого будинку, а не на червоній доріжці, тому виглядає природньо, як людина, яка знаходиться в самоізоляції.

 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка фільмів "Одного разу...в Голлівуді" і "Бійцівський клуб" Бред Пітт заявив, що хоче ненадовго "зникнути".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!