Головна Новини Зірки життя зірок "Карантин у великому місті": "Містер Біг" радикально змінив зачіску, "Керрі" відразу відреагувала
commentss НОВИНИ Всі новини

"Карантин у великому місті": "Містер Біг" радикально змінив зачіску, "Керрі" відразу відреагувала

55-річна Сара Джессіка Паркер першою прокоментувала колегу по знімальному майданчику Кріса Нота, що багато років грав "чоловіка її мрії"

23 квітня 2020, 04:20 comments2996
Поділіться публікацією:
"Карантин у великому місті": "Містер Біг" радикально змінив зачіску, "Керрі" відразу відреагувала

Героїня легендарного серіалу "Секс у великому місті" Сара Джесіка Паркер стала першою, хто відреагував на нову зачіску Кріса Нота, який грав Джона Престона, більш відомого під псевдонімом "містер Біг" або "Супермен". Сам Нот, перебуваючи на самоізоляції в карантині, вирішив кардинально змінити образ і постригся наголо.

"Я вирішив, що волосся на карантині абсолютно не потрібне", — підписав актор свій перший знімок з новим виглядом, викладений в Instagram.

У свою чергу Сара Джессіка Паркер, що зберегла з колегою дружні стосунки, написала під фото: "Чому ти так довго чекав?".

HlZjl-lpX3ZiGysuBda-z_gKj.jpg

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що дві головні героїні, зіграли подруг у серіалі "Секс у великому місті" Сара Джессіка Паркер, Кім Кетролл відновили дружні стосунки завдяки спалаху CIVID-19. Вони разом знялися у подкасті The Bradshaw Boys через чотири роки, які не бачилися з-за сварки і розбіжності. Актриси подякували лікарів, які в непростий час рятували людей в Нью-Йорку і по всьому світу.

Це стало знаменною зустріччю, до цього артистки не бачилися з 2017 року. Тоді Кім Кеттролл заявила, що Сара Джессіка Паркер ніколи не була її подругою. Паркер тоді різко відреагувала на випад колеги.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!