Головна Новини Зірки скандал В Ірані заарештували «Анджеліну Джолі»
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані заарештували «Анджеліну Джолі»

Табар стверджує, що ніяких пластичних операцій не робила

8 жовтня 2019, 13:13 comments5521
Поділіться публікацією:
В Ірані заарештували «Анджеліну Джолі»

В Ірані за підозрою у блюзнірстві, корупції і в заклику до насильству заарештували Сахар Табар — двійника відомої голлівудської актриси Анджеліни Джолі. Про це йдеться у випуску новин "Сьогодні".

Сахар Табар – відома в Ірані блогерша, яка неодноразово розповідала в Мережі про те, як їй важко дається бути схожою на Джолі. Дівчині вдалося досить швидко стати популярною – вона зробила собі запалі щоки, задертий кінчик носа і пухкі губи, а також навмисно виділила очі за допомогою косметичних засобів. Після пари виставлених фото в Instagram вона стрімко почала набирати підписників. Багато хто дійсно бачили в ній схожість з Джолі.

"Діяльність" своєї співвітчизниці не сподобалася громадськості. Люди звернулися в правоохоронні органи, звинувативши Табар в корупції, блюзнірство, образі кодексу країни і в закликах до насильства. В той же день блогерша була затримана поліцією.

Сторінка дівчини в Instagram вже видалена. Сама ж Табар заявила, що не мала інтересу бути схожою на Джолі. За її словами, вона хотіла скопіювати зовнішність персонажа з мультфільму "Труп нареченої".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 44-річна голлівудська актриса Анджеліна Джолі зізналася, що не збиралася виходити заміж за Бреда Пітта, проте він наполіг на узаконенні відносин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!