Головна Новини Зірки скандал Ображений Джаред Лето намагався зірвати зйомки «Джокера»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ображений Джаред Лето намагався зірвати зйомки «Джокера»

В оточенні актора заперечують, що він висував вимоги до Warner Bros.

21 жовтня 2019, 17:55 comments3202
Поділіться публікацією:
Ображений Джаред Лето намагався зірвати зйомки «Джокера»

Відомий американський рок-музикант і актор Джаред Лето намагався перешкодити зйомкам нового "Джокера" з Хоакіном Феніксом у головній ролі.

Закулісний скандал навколо кінострічки про клоуна-вбивцю розгорівся вже давно. Джарел Літо обурився, коли дізнався, що його не покликали у масштабний проект, зйомками якого зайнявся режисер Тодд Філліпс.

Справа у тому, що Лето зіграв Джокера у "Загоні самогубців" і розраховував на головну роль у фільмі, який розповідає історію перевтілення слабкої та вразливої людини Артура Флека в психопата-вбивцю.

Враховуючи те, що кандидатура актора для цього фільму навіть не розглядалася, він вирішив зірвати зйомки і намагався втрутитися в робочий процес за допомогою своїх агентів з компанії САА, які представляли інтереси режисера. Лето також попросив свого музичного менеджера Ірвіна Азофа вплинути на керівництво Warner Bros.

В оточенні музиканта цю інформацію спростовують, а Азофф зовсім відмовився давати будь-які коментарі з цього питання. Однак ЗМІ з'ясували, що Лето припинив співпрацю зі своїм менеджером і працівниками компанії САА після того, як зйомки нового "Джокера" були офіційно анонсовані.

Нагадаємо, що фільм "Джокер" у головній ролі з Хоакіном Феніксом б'є рекорди за переглядами і вже увійшов в десятку кращих фільмів всіх часів за версією IMDb. На даний момент стрічка зібрала понад 700 млн доларів при тому, що очікувалося зібрати всього скромних 55 млн.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що заради головної ролі у "Джокері" актор схуд на 23 кілограми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!